Ik heb dit altijd al willen doen omdat het een zeer ontspannende en ontspannende activiteit te doen's. Mijn man is een ervaren masseuse dus hij leerde me alles wat ik moet weten. Ik begon mijn eerste massage stoel cursus op de leeftijd van 18 en ik heb elke minuut genoten. Ik heb veel liefde voor mijn man, maar ik hou echt van een massage therapeut ook! Ik denk dat plezier hebben belangrijker is dan geld. Ik wil dit delen met mijn man die is een zeer gelukkig man en ik zal deze website bijgewerkt te delen alle informatie die ik heb geleerd over hoe je de beste massage stoel die u en uw partner tevreden zal houden.

Klik HIER voor meer informatie over mijn massagestoel klasse en schema

Mijn website bestaat al sinds 20

Carrière

Toen ik klaar was met school, verhuisde ik naar Nederland om medicijnen te gaan studeren. Ik vond ook een plek om te wonen waar ik tijd had om te oefenen. Ik houd mezelf nog steeds bezig aan de zijkant, maar ik heb nog steeds interesse in massage, dus dat is iets wat ik met jullie wilde delen.

Wat zijn de meest voorkomende soorten massagestoelen die je in je buurt ziet?

Nou, er zijn veel massage stoel types in mijn buurt. Er zijn stoelen die u gebruiken voor uw dagelijkse activiteiten en om te ontspannen, ontspannen, ontspannen. Maar er zijn ook veel stoelen voor een specifiek type activiteit. U de stoelen gebruiken voor een activiteit zoals zitten, liggend op het bed, ontspannen of het spelen van een videogame. Ze kunnen ook worden gebruikt om iemand te masseren, net zoals een gewone stoel daarvoor zou worden gebruikt. Ik heb zelfs gehoord van sommige mensen krijgen een massage met behulp van een massage stoel.

Ik ben geboren in de VS en ik ben opgegroeid in België. Ik heb een massage therapeut in het Verenigd Koninkrijk en in Australië, en hebben gegeven massage aan de Uk School of Massage and Bodywork (SMB) voor de afgelopen 20 jaar, sinds 2003. Ik ben ook redacteur van het Dutch Massage Therapy Journal, dat in Nederland verschijnt. In 2012 werd ik uitgenodigd om met het Nederlandse team van de Wereldgezondheidsorganisatie naar de Filipijnen te reizen als onderdeel van een door de WHO gesponsord onderzoeksprogramma.

Het was in Manilla dat ik ervaren uit de eerste hand de verbazingwekkende voordelen van massage therapie en besloot om te verhuizen naar de Filippijnen. Ik heb het beoefenen van massage therapie voor meer dan 20 jaar, en hebben geholpen een breed scala van mensen van alle leeftijden, in verschillende culturen. Mijn belangrijkste doel is om deze grote dingen te delen en bewustzijn en acceptatie te brengen aan de Filippijnen en de mensen waarmee ik werk.